APR objavila rezultate poslovanja finansijskih institucija u prošloj godini

Bez autora
Jun 01 2010

Agencija za privredne registre je na svom sajtu objavila rezultate poslovanja finansijskih institucija u Srbiji u 2009. godini. Ovim dokumentom obuhvaćene su institucije koje su poslovale u sektoru banaka, osiguranja, finansijskog lizinga, brokersko-dilerska društva, društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim i investicionim fondovima, zatvoreni i privatni investicioni fondovi, kao i druge institucije.Ove institucije su u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziji dostavile APR redovne godišnje finansijske izveštaje za 2009. godinu. Saopštenje je urađeno na osnovu zbirno obrađenih podataka iz redovnih godišnjih izveštaja za 2009. i usvojenih godišnjih finansijskih izveštaja tih institucija za 2008. godinu.

APR objavila rezultate poslovanja finansijskih institucija u prošloj godiniAgencija za privredne registre je na svom sajtu objavila rezultate poslovanja finansijskih institucija u Srbiji u 2009. godini.

Ovim dokumentom obuhvaćene su institucije koje su poslovale u sektoru banaka, osiguranja, finansijskog lizinga, brokersko-dilerska društva, društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim i investicionim fondovima, zatvoreni i privatni investicioni fondovi, kao i druge institucije.

Ove institucije su u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziji dostavile APR redovne godišnje finansijske izveštaje za 2009. godinu.

Saopštenje je urađeno na osnovu zbirno obrađenih podataka iz redovnih godišnjih izveštaja za 2009. i usvojenih godišnjih finansijskih izveštaja tih institucija za 2008. godinu, saopštila je APR.

U saopštenju je dat uporedni prikaz navedenih podataka po vrstama finansijskih institucija, kao i pregled broja institucija i broja zaposlenih u njima, uz detaljan prikaz pozicija na osnovu kojih se mogu sagledavati uspešnost poslovanja ovih institucija i njihov finansijski položaj, odnosno struktura sredstava i izvora finansiranja.

Rezultate poslovanja finansijskih institucija u Srbiji u 2009. godini možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik